POKALTURNERING 2022 FINALEAFSLUTNING OG POKALPOT

30-05-2022 17:30
864 Erik Sommer
Redigeret 31-05-2022 14:06

Her er information om afslutningen på Pokalturneringen 2022 og Pokalpot .

Kvart, semi og finale i Pokalturneringen afvikles lørdag den 4 juni 2022 med kvartfinalestart kl. 11.

Afslutningen afvikles på Fælleshuset i haveforeningen Hf Engvang, Hf Engvang 63, 2300 København S.
Dørene til stedet åbnes senest kl. 10.00.

I bil er adgangen fra Røde Mellemvej. Med Metro til Sundby Metro Station er der 10 minuters gang – 800 meter.

Kampene afvikles i kvartfinalen således:
Kvartfinale 1 : Mariannes Drenge vs. No Mercy Ringsted BG.
Kvartfinale 2 : Malmø BgK vs. Horsens
Kvartfinale 3 : Absalon vs. Nemesis Knights
Kvartfinale 4 : Mama Boyz III vs. vinderen af Mama Boys mod KBgk2

Kampene afvikles i semifinalen således:
Semifinale 1 : vinderen af kvartfinale nr. 1 mod vinderen af kvartfinale nr. 2
Semifinale 2 : vinderen af kvartfinale nr. 3 mod vinderen af kvartfinale nr. 4

Forventet start for semifinaler kl. 14.00 og finalen kl. 17.00 (med forbehold for ændringer).

Pokalpot :
Pokalpot afholdes samtidig. Turneringen starter efter kvartfinalerne i pokalturneringen er overstået. Taberne derfra kan således deltage i pokalpotten.

Entry 100 kr.

Ingen registrering for deltagere i Pokalturneringen. 25 kr i reg. for øvrige som betales til turneringslederen.

Der spllles cup uden cons. 7 points kampe i alle runder. Fordeling: 50%, 25%, 12,5%, 12,5% (kan ændres efter forudsætningerne)

Første runde i Pokalpot er med kampstart kl. 13.30. Ingen forhåndsregistrering og den lukkes ved 32 tilmeldte.

Der er ur-præference og turneringen er resultatgivende.
Det vil være muligt at spille satellitter til pokalpotten fra kl. 11.

Turneringsleder :
Jesper Mølgård
Mobil: 24 68 24 46
E-mail: jesperm@dsb.dk

Salg af drikkevarer :
Der vil være salg af drikkevarer. Øvrig forplejning skal selv medbringes eller der skal spises i nærheden.

08-06-2022 15:58

Vinder af Pokalturneringen blev Mariannes Drenge (1) som vandt over Nemesis Knigths (6) i finalen som blev afviklet lørdag den 4. juni 2022 i fælleshuset haveforeningen Hf Engvang 63, 2300 København S. Turneringsleder var Jesper Mølgård.

I kvartfinalerne vandt Mariannes Drenge (1) over No Mercy Ringsted BG (23), Malmø BgK (5) over Horsens (4), Nemesis Knights (6) over Absalon (3) samt KBgK II (14) over MamaBoyz III (21).

I semifinalerne vandt Mariannes Drenge (1) over Malmø BgK (5) samt Nemesis Knights (6) over KBgK II (14).

Patrick Larsen vandt Pokalpotten som havde 10 deltagere. I finalen blev det til en sejr over Brian Neerup-Jensen.