Nyheder

Malmö Backgammonklubb er danske mestre for hold 2019/2020

30-08-2020

Malmø danske mestre for hold 2020

Malmös vinderhold (fra venstre): Mårten Howe, Johan Furemar Miörner, Robert Palumbo, Aron Tendler, Joachim Lindgren og Fredrik Carlsson. Thomas Tenland og Dan Bogenberger ikke med på billedet.

Igen i år blev det vinderne af grundspillet, der trak det længste strå i Final 4 og løb med pokalen. Malmö startede dagen et enkelt point foran Nemo og noget længere tilbage lå Mama Boyz og Soirée Dansante side om side med udsigt til at skulle kæmpe om 3. pladsen.

De to sidstnævntes teoretiske chancer for at nå længere end til 3. pladsen forsvandt allerede efter første runde, hvor Nemo pulveriserede Mama Boyz med 4-0 og Malmö vandt 3-1 over Soirée.

I 2. runde gjorde Nemo det svært for sig selv ved at tabe 0-4 til Soirée i en match, hvor 2 store føringer blev sat over styr. Men da Malmö samtidig tabte 1-3 til Mama Boyz, var alt stadig åbent inden sidste runde.

Malmö skulle have mindst 2-2 mod Nemo for at vinde mesterskabet og Soirée skulle have mindst 2-2 mod Mama Boyz for at holde fast i 3. pladsen. Og det blev også resutatet af matcherne og Malmö kunne kåres som en fortjent vinder af Danmarksmesterskabet for hold 2019/2020

Slutstillingen:
Malmö 59 point
Nemo 58 Point
Soirée Dansante 54 point
Mama Boyz 52.

 

 

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund