Nyheder

Nye regler for medlemskab og turneringsdeltagelse

23-11-2020

Efter landsrådene i juni og september har bestyrelsen set nærmere på reglerne for medlemskab og turneringsdeltagelse og har vurderet, hvordan vi bedst imødekommer forbundets behov for at have betalende medlemmer og hverve nye medlemmer og lokale behov for, at gæster (dvs. ikke-medlemmer) kan deltage i fx ugeturneringer.

På denne baggrund har bestyrelsen udarbejdet nye regler for medlemskab, og hvem der kan deltage i hvilke turneringer.

3 typer medlemskab (uændret)

Også fremover er der 3 typer medlemskab: Ordinært medlemskab, introduktionsmedlemskab og ungdomsmedlemsskab, som alle løber fra 1/8 til 31/7. Hvis man melder sig ind i perioden 1/5 – 31/7 inkluderer det automatisk den efterfølgende periode (startende fra 1/8) også – dvs. op til 15  måneder.

Ikke-medlemmer kan nu deltage i visse turneringer

Som noget nyt kan ikke-medlemmer deltage visse turneringer, nemlig i såkaldte D-turneringer, som er interne klubturneringer, uge- og caféturneringer, introduktionsturneringer og begynderturneringer. Kun kampe mellem to medlemmer kan rates, hvilket er uændret.

Alle turneringer skal godkendes af TU – også hvis ikke-medlemmer skal deltage

Alle turneringer under DBgF skal fortsat forhåndsgodkendes af TU. Hvis ikke-medlemmer skal kunne deltage fx i en løbende ugeturnering, skal den pågældende turnering derfor være godkendt af TU som en D-turnering og er annonceret som sådan, så det er kendt på forhånd.

De nye regler for medlemskab er trådt i kraft og findes her: Medlemskab og kontingent | backgammon.dk | DBgF

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund