Nyheder

Stillingsopslag

26-07-2021

Forbundssekretær til Dansk Backgammon Forbund  

Brænder du for Backgammon og har du lyst og energi til at være den, der udvikler, samler og servicerer når vi i efteråret påbegynder implementeringen af forbundets strategiplan? Er du samtidig idérig og struktureret og kan arbejde selvstændigt, så er det måske dig vi søger til en spændende stilling som forbundssekretær 

stillingen indgår nogle administrative opgaver, men vægten lægges på at understøtte og videreudvikle DBgFs strategiplan, ”Et større forbund for bredde og elite 

Du skal trives med at være tæt på forbundets medlemmer og være sparringspartner, konsulent og rådgiver overfor udvalg, klubber og andre ildsjæle i forbundet. Du overholder og følger op på aftaler ligesom du arbejder struktureret i systemer og databaserDu har samtidig en god evne til at drifte projekter og skabe resultater.  

Et særligt fokusområde i de kommende år er at vækste forbundets medlemstal gennem markedsføring og samarbejde med de mange klubber om at tilrettelægge aktiviteter. Du har blik for forskellige målgrupper og dønsker at spille en afgørende rolle i denne udvikling.  

Læs mere om forbundets strategiplan her: Et større forbund for bredde og elite 

Vi forventer at du :  

  • -  har kendskab til backgammon og foreningsliv  
  • -  arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret 
  • -  er stærk på planlægning og eksekvering
  • -  er opsøgende og initiativrig 
  • -  er en god koordinator og teamplayer  
  • -  er sikker bruger af administrative systemer 
  • -  er serviceminded, positiv og smilende i forhold til medlemmerne 
  • -  selv er en ildsjæl og ved hvad der driver ildsjæle til at præstere 

Praktiske oplysninger :  

Stillingen er i første omgang sat til 15 timer ugentligt og ansættelsen vil være tidsbegrænset til 1. maj 2022 med mulighed for forlængelse. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse pr. 1. september eller hurtigst muligt. Du kan i vid udstrækning selv placere arbejdstiden, men den skal selvfølgelig koordineres med forbundets formand. Du forventes at deltage i bestyrelsesmøderne som typisk afholdes hver 3. uge og har en varighed af 3-4 timer. 

Du arbejder hjemmefra og du anvender din egen computer, internetforbindelse mv. Ansøgningsfristen er 9. august og samtaler afholdes i sidste halvdel af August. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt. Sendes til pernille.rosendal@gmail.com.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til forbundsformand Pernille Rosendal på e-mail: pernille.rosendal@gmail.com eller telefon tlf. 4085 3920. 

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund