Nyheder

Vedr. Corona restriktioner samt holdturneringen.

21-12-2021

TU har tirsdag den 21. december 2021 besluttet det følgende vedr. Corona restriktioner samt jule/nytårsturneringer samt holdturneringen.

Grundet de seneste Corona-restriktioner der er gældende frem til 17. januar 2022, kan der være hold der ikke har mulighed for at afvikle deres hjemmekampe, ligesom der kan være hold der ikke mener at de med sikkerhed kan afvikle deres kampe inden spillestedet skal lukke kl. 23.00. 

Derfor vil det for kampe der ikke kan gennemføres grundet de gældende restriktioner ikke være behov for TU's godkendelse til at flytte kampen - det hold der ønsker kampen flyttet, skal bare sende en mail til tu@dbgf.dk og modstanderen, og igangsætte aftale om ny spilledato. Kan de 2 hold ikke blive enige om fastsættelse af ny spilledato, vil en ny dato blive fastsat af TU. Denne dato vil være en af datoerne torsdage 3, 10 eller 17. marts 2022, og for weekend kampe vil det blive fastsat til lørdag den 5. og/eller søndag den 6. marts 2022.

TU opfordrer til at afklaring af hvorvidt kampe kan afvikles under de gældende restriktioner sker snarest muligt.

Afslutningsweekenden for holdturneringen og Final 4 for Elitedivisionen vil af samme grund blive flyttet til et senere tidspunkt, for at give plads til evt. udsatte kampe, der dermed kan udsættes til medio marts 2022. Mere information om ny dato for afslutningsweekend og Final 4 følger når der foreligger en afklaring om spillested. Final 4 afvikles minimum 2 uger efter slutrunden.

Såfremt de nugældende Corona-restriktioner forlænges, vil ovenstående beslutning naturligvis også forlænges. 

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund