Nyheder

De nominerede til hædersprisen 2021

08-02-2022

Det at blive indstillet til hædersprisen er en stor ære i sig selv, og denne gang er det bare 2 DBgF ildsjæle der har opnået denne ære. Tillykke til jer!

2901 Bjørn Kroghsbo
Bjørn er i 2021 blevet synonym med online backgammon i DBgF-regi. Han har været drivende i kraft i alt fra at få ideen, kontakten til Heroes, kontrakten med Heroes, test af løsningen, udtænke turnerings-formatet månedens Hero.
Bjørn er DBgFs online repræsentant i turneringsudvalget, han finder præmiesponsor og ikke mindst er han turneringsleder for månedens Hero måned efter måned med et forbilledligt serviceniveau.

Bjørn lægger stort engagement i bestyrelsesarbejdet, er en dygtig og rar mand med oceaner af tålmodighed. Han er fyldt med mange gode ideer, som han er god til at få søsat.

5008 Esben Muhlig Sørensen
Esben er en relativ ny spiller i forbundet, men er efterhånden ved at være et kendt ansigt i forbundet, også for mange øst for Storebælt. I det jyske har vi lært ham at kende som en reel fyr, som elsker spillet og dagligt forsøger at dygtiggøre sig i spillets mange facetter på trods af en travl hverdag, som ejer og daglig leder af Cafeteria Kroen.

Esben er typen, der altid gerne hjælper andre. Klubaftener i Silkeborg er altid med kaffe og søde sager ad libitum, som er med til at skabe en samhørighed og smil på læben for også helt nye medlemmer. Så kan man jo lige mødes over en kop kaffe!

Esben er også en del af holdet bag Hampen Open, hvor han allerede har gjort en stor indsats for at involvere både medier og sponsorer - Vi synes selv Hampen Open 2021 blev en succes og håber at kunne gentage succesen i 2022, ikke mindst pga. Esbens indsats!

Kort sagt er Esben en af de ildsjæle vi i forbundet har så hårdt brug for, derfor er han et oplagt valg til årets hæderspris 2021.

Sådan stemmer du
Alle medlemmer af DBgF kan stemme på én af de nominerede. Man stemmer ved at sende en mail til info@dbgf.dk senest mandag den 28. februar 2021 kl. 23.59. Husk at oplyse dit navn og DBgF-nummer, for ellers tæller din stemme ikke.

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund