Nyheder

KBgK & Soirée vs. Danmark venskabskamp torsdag den 25. august 2022

12-08-2022

Som optakt til holdsæsonen 2022/23 inviterer KBgK til den traditionelle venskabskamp. Denne gang er det torsdag den 25. august 2022 på KBgK´s hjemmebane:

 Adresse
 Buchard & Fobian (Valby Hallen)
 Julius Andersens Vej 3
 2450 København SV

Program
18:00 Fælles spisning
18:45 Seneste fremmøde
19:00 Kampene begynder

Mad og hygge

Maden koster 125 kr. (kost pris) for gæster og koster med tilskud  65 kr. for KBgK med­lem­mer (også æresmedlemmer). Venskabskampen indledes kl. 18 med fælles venskabs­middag – de 3 valgmuligheder er:

  1. KØD (sidste gang var det ”honningglaseret kylling med citron og timian, samt terrine af sennep og kapers, og hønsesky”).
  2. FISK (sidste gang var det ”fisk fra sundet med fermenterede svampe, grønne bønner, ny opgravede kartofler og sauce”).
  3. VEGETAR (sidste gang var det ”græskar med kerner, puré, brombær og gedeost”).

Man må selvfølgelig ikke medbringe egne mad- og drikkevarer på spillestedet. Deltagelse i fællesspisning er obligatorisk for dette traditionelle og sociale arrangement, men hvis man gerne vil spille og har madallergi, kan man naturligvis få dispensation.

Turneringsformat

Sidste gang spillede Soirée Dansante med på KBgK siden og vi fortsætter samarbejdet og takker Soirée Dansante for at spille med på KBgK siden. Der spilles ”heads up” – spillerne seedes efter rating på dagen og højest ratede KBgK/Soirée spiller mod højest ratede gæst osv.

I tilfælde af pointlighed efter alle kampe vil udfaldet at bedst ratede KBgK/Soirée spiller mod bedst ratede gæstespiller. Er der et overskud af KBgK’ere eller gæster så spiller de også en 17 point kamp, men disse indgår ikke i den samlede venskabskamp om den ærefulde pokal.

Der spilles til 17 point, kampene rates og der er ur-obligation for top 5 kampene og ur-præference for resten af kampene (34 min/12 sek). Der er også præference for at optage/notere sin kamp samt brug af baffle box (terningeblander). Der gives resultat og vi afventer om turneringen er godkendt til botnorm.

Turneringsledere er Bjørn Kroghsbo og Christian Skjæran. Da KBgK ikke længere ligger inde med en masse spil er det MEGET VIGTIGT at så mange af Jer som muligt husker at medbringe eget spil! Kom frisk – vi glæder os til at se jer!

Tilmelding og deltagelse

Tilmeldingen foregår ved at du betaler og  angiver din mad: kød, fisk eller vegetar.
Mobile Pay 125 kr. hvis du er gæst eller medlem hos Soiré.  Mobile Pay 65 kr. hvis du er KBgK medlem
til KBgK kasserer Mikael Blom på tlf. 4040 5825 senest søndag den 21. August 2022 kl. 18.

Er der spørgsmål om turneringen, mad, betaling, trafikale forhold eller andet, så kontakt os.

Venlig hilsen, KBgK´s bestyrelse
Christian Skjæran, Bjørn Kroghsbo,  Mikael Blom, Michael Krakus og Pia Kolind Nielsen

KBgK venskabskamp 2022

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund