Nyheder

Nyt fra Bestyrelsen

28-09-2022

Holdturneringen er kommet godt i gang alle rækker. Desværre var der en række spillere der ikke havde betalt kontingent inden 1 runde blev spillet. De berørte spillere har nu betalt kontingent.

Det er holdkaptajnens opgave at sikre sig, at alle spillere lovligt kan deltage herunder at have betalt kontingent. Vi skal have udviklet en løsning så man ikke kan tilføje et medlem til et hold før end kontingent er betalt, men sådan er det desværre ikke på nuværende tidspunkt.

Nedenfor lidt om de emner bestyrelsen arbejder med.

 

Oversigt over klubber

På dbgf.dk under Organisation/Klubber er der indsat et link til en oversigt over alle klubber. Listen er under opbygning både med klubber, kontaktoplysninger mv. Hvis din/jeres klub mangler på listen så henvend jer til Erik i sekretariatet.

Tanken er at nye medlemmer bedre kan danne sig et overblik over mulighederne for at spille backgammon i deres nærområde.

 

Sekretariatets opgaver

For at gøre det klart hvad der er aftalt omkring sekretariatets rolle, kan du finde sekretariatets opgaver her: https://www.backgammon.dk/Organisation/Sekretariatet.

 

Nordic Open 2023

Nordic Open ligger fast i påsken 2023 og er nu annonceret så vi ses alle i Helsingør på skønne Konventum. Husk at skrive jer på deltagerlisten på http://www.nordicopen.dk og book værelser i god tid.

 

TU

Vi søger medlemmer til TU. Det virker måske skræmmende, men dette er en fantastisk mulighed til at få sat nogle ting i værk som man går og drømmer om i DBGF.

Om formandskabet kan siges at det der mest skal til er struktur på arbejdet med turneringer (de skal i kalenderen og møder skal arrangeres i TU), koordinering med de involverede medlemmer der arrangerer DM, HT, Pokal. Besvarelse af mails fra medlemmer.


Om TU-medlem rollen:

  • Deltage i koordinerende møder
  • Behandle sager og forespørgsler
  • Arrangere 1 turnering om året - fx pokalturneringen
  • Holdturneringen
  • DM (datoer, formater, evalueringer, finde turneringsledere, lokaler osv.).


Derudover er det fantasien der sætter grænser, du har måske flere gode ideer og initiativer der kan udvikle TU som helhed.

 

Ny ratingminister

Tag godt imod Lars Nielsen som nu står for rating af kampe.

 

Presseansvarlig

Finn Due Larsen har takket ja til at være forbundets presseansvarlig.

 
Inspirationsdagen

Referatet fra inspirationsdagen bliver offentliggjort lidt senere.

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund