Nyheder

Toto Cup 2022-23 - Khosrow Jafehvand vandt Championship og Allan Tell blev novice-mester

28-03-2023

Toto Cup 2022-23
/#1717 Michael Schou & #2402 Karsten Bredahl

CHAMPIONSHIP (32)
Resultater på Drawboss

#1162 Khosrow Jafehvand vandt mesterskabet med en sejr på 2-1 (6-11, 11-7, 5-4) i finalen mod #4860 Finn Bahn, som kronede en smuk sæson efter også at være i finalen i 2022 Sommercup Championship. I Toto Cup'en smed Finn ikke en eneste match før finalen, hvor han desværre for ham smed hele to. Finalen kan ses på Malta Backgammons youtube-kanal (husk at tryk på like og abonner, så vi kan få lidt trafik den vej og dermed flere videos). Tak til Claus Elken for hans store indsats på denne kanal på YouTube.
De 2 finalister hægtede de 2 super grandmasters, #9695 Myhr og #2402 Bredahl, af i semifinalen, men flot alligevel og nok ikke uheldigt, at de kom så langt :-=)

NOVICE (20)
Resultater på Drawboss:

#4673 Allan Tell er novice-mester efter sejr over den levende legende, #279 Gitte Dalgaard, som de sidste par år er kommet stærkt tilbage efter et par årtiers pause. Skønt at se gamle medlemmer kigge frem igen. Gitte gav sig ikke uden kamp, da hun og Allan delte de første 2 matches, inden mesteren trak det længste strå i en 5-3 sejr. Semifinalerne blev endestationen for #4591 Maria Bonke og #5196 Peter Mikkelsen.

De rutinerede turneringslakajer, Schou og Bredahl, takker for endnu en velafviklet turnering i god ro og orden og ser frem til at præsentere jer for Sommercup'en, som der inviteres til på den anden side af påskens Nordic Open.