VM for hold 2024

19-03-2024 12:48
2402 SGM Karsten Bredahl
Redigeret 20-03-2024 10:36
2402 SGM Karsten Bredahl

I de sidste 2 weekends har der været spillet udtagelses-stævne i vest (8) og øst (18), hvor der var 7 pladser på spil til landsholdets deltagelse i Stockholm i starten af juli.

Alle kampene (72 + 32) er nu indtastet og processeres. Resultaterne vil også blive postet her indenfor godt og vel et døgns tid.
Min klare fornemmelse efter at være i tæt dialog med begge kval-stævner (stærkt ledet af hhv. Christian Munk-Christensen & Jakob Rasmussen) er, at stemningen var sublim og der var god åben sparrings-dialog mellem kampene omkring spillets mange udfordringer, hvor selv de bedste trådte på store landminer hist og pist. 🤖

Nogle spillede med for at kvalificere sig, mens andre tog chancen og deltog for at spille med nogle af de skrappeste. Motivation er ligeså forskelligt som i livets andre nuancer. Skønt!

I mellemtiden så skylder vi alle en stor tak til de frivillige, som har assisteret som hare (Mogens Dreier & Max Pohle), transcribers på siden samt især til de frivillige streamers, som har bidraget med et indblik i, hvordan det gik på en kamp pr runde. I vest var der endda XG-feed på streamen.
Også et stort tak til Gitte Andersen, som var den rene rollout-maskine i vest og sparede mig for et kæmpe arbejde dér. 🥰

Jeg vil anbefale, at man bidrager med at abonnere på de involverede kanaler, så disse ildsjæle fortsætter deres arbejde. Der kunne snildt komme lidt underholdning 'down the road'. 

Rikke Kragh
https://www.youtube.com/@rikkekragh4165

Kenneth Olesen
https://www.youtube.com/@kennetholesen8345

Kedde aka Hans Kristian Mathiesen
https://www.youtube.com/@hanskristianmathiesen6322

Claus Elken (Malta Backgammon)
https://www.youtube.com/@maltabackgammon

Steen Pawlik Mikkelsen
https://www.youtube.com/@steenpawlikmikkelsen

Stay tuned for more...

Hilsen Karsten 


DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund