Nyheder

Mindeord

04-01-2023

Peter Toftsø forlod vores verden d. 31. december 2022.

Han gik bort efter kort tids alvorlig sygdom..
Peter var en af de ældste i dansk backgammon. Allerede i fuld gang med det fantastiske spil sidst i 80’erne. I 1992 vinder han de åbne Sjællandske mesterskaber som den første af utallige pokaler.
Siden sæsonen 2000-2001 har han spillet på Mama Lustras 1. hold.
Stille og roligt kom han ind i vores meget afslappede og humoristiske stil. I 2007 løftede han DM trofæet for holdet. Og hen ad vejen har vi mødt ham ved bordet i utallige kampe både eksternt og internt, holdturnering, pokal, julefrokoster, sommertræf, men også i nogle ordentlige branderter på Roskilde Festival og andre musikarrangementer, hvor vi virkelig har været flyvende allesammen.
Efterhånden flyttede mere og mere af spillet på internettet, og også her kæmpede Peter på alle fronter.
Det organisatoriske har altid været en del af Peters klare og stærke mål i livet. Så han var naturligt i nogle år formand i DBgF. Han har styret Mama Lustra i mange år, og han var også formand i Arkitektforbundet i en årrække.
Sidst har han en stor familie med hustru og fire børn. Dem sender vi vores tanker til i disse dage.
Om Peter vil vi altid tænke positivt og trække på smilebåndet, når vi hvert år ved nytår tænker på hans exit fra jorden.
Han sagde altid, at han havde haft leukæmi hele sit voksenliv, og at det var vigtigt den dag han lettede, at vi tænkte på alt det sjove og skøre, vi har delt igennem de mange år.

Kæmpe tak for det hele Peter!
 
Mama Lustra
DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund