Nyheder

Nordic Open 2024

19-01-2024

Kære alle

Nordic Open 2024 flytter til København på nyt spillested, Scandic Sluseholmen.

Louisa og team har af forskellige gode årsager meldt ud, at de har valgt at overdrage nøglerne til DBgF, og den nordiske mester fra 2014, Marc B. Olsen (også kendt for sin anpart i Backgammon Galaxy) har grebet bolden og tilbudt at afholde den for os.

Alt er nyt endnu men mere info følger.

DBgF vil gerne række ud til medlemmerne og opfordre til en (som altid) aktiv deltagelse i dette års udgave af NO, trods de meget sene ændringer og tilpasninger. Uden medlemmernes opbakning vil det ikke blive et rigtigt Nordic Open, så pleeeeeaaaaase .... sæt et kryds i kalenderen i påsken som altid - og mød op og tag del i de mange aktiviteter, som Backgammon Galaxy kommer til at byde ind med.

Fra DBgF skylder vi en stor (læs: kæmpe) tak til Louisa og hendes team 🙏 for afvikling af Nordic Open i 2019 og 2023, mens de mellemliggende sæsoner blev ødelagt af Covid-situationen, som herskede de år.  Det har ikke været de bedste arbejdsbetingelser. 

Louisa er dog ingenlunde pensioneret og er for 10. gang vært for Munkebjerg Open 2024, hvor hun sammen med sin makker, Inga Vigh-Pedersen, vil tilbyde sin service fra 9. til 11. februar med action fra morgen til aften. Mød op, vis flaget og støt denne turnering!
Husk: 10 år er lig TIN, så måske der kommer et tema...😀

De venligste hilsener fra Bestyrelsen

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund