Nyheder

Nyhed om betaling af kontingent & gratis licens

04-06-2024

Kontingent 450 kroner

Betaling af kontingent for det kommende år nærmer sig. En del har allerede gjort det og tak for det.
Bestyrelsen har besluttet at fastholde kontingentet på 450 kr for den nye periode 1/8-24 til 31/7-25.

Gratis medlemskab

Vi fastholder ligeledes muligheden for 1 års gratis medlemskab for nye spillere. Hidtil har det også været muligt for tidligere medlemmer (mere end 3 års fravær), at tegne et gratis 1 årigt medlemskab. Bestyrelsen har besluttet at ophæve denne mulighed, da vi mener at tidligere medlemmer kender til spillet og organisationen og dermed ikke har brug denne periode til at beslutte sig.

turneringslicens 100 kroner

Vi har tidligere meldt ud, at vi har åbnet op for muligheden for at tegne en turneringslicens bl.a. til tidligere medlemmer, der ønsker at deltage i en turnering. Dette fastholdes naturligvis.

betaling

Vi er ved at ændre hjemmesiden, så betaling af kontingent klares der direkte således, at man samtidig registreres for den nye kontingentperiode, hvilket sparer en del administrativ tid og dermed økonomi.

Lidt frisk sagt kan man sige, at DBgF.dk fremover bliver en webshop med én vare på hylden => 1 års kontingent.
Når man er logget på hjemmesiden vil der fremover være en knap [betal kontingent] under éns "profil" eller under "kontingent" som begge ligger under éns navn. Det bliver en smal sag at finde ud af. 😎

Man kan vælge kun at betale for sig selv, eller man kan tilføje flere medlemmer og betale for dem også. Denne funktion kan være gavnlig for klubformænd, holdkaptajner og andre ildsjæle ude i klubmiljøet.

Man vil kunne vælge mellem MobilePay eller betaling med kort.

Løsningen er udviklet og indløsningsaftale er ved at blive indgået, så lige om lidt er vi klar.

Vi ved, I er vilde med at smide kroner efter jeres forbund 🤩 og det er også dejligt, men vent endelig med at betale kontingentet, til vi melder endelig klar!

Med venlig hilsen

Jesper Mølgård
DBgF kasserer
DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund