Her kommer artikel med tekst om klubben BMS Backgammon.

Det er som udgangspunkt en åben klub som er klar til at tage imod nye medlemmer.
Der er dog midlertidig begrænsning på optagelse af medlemmer som det fremgår at nedenstående beskrivelse (gældende fra mandag den 16. oktober 2023).

BMS – en klub med vokseværk.
Siden BMS Backgammon Klub kom på banen i 2018, er tilslutningen steget støt. Fra at have ét hold med i holdturneringen er vi nu tre, og fra at være en håndfuld der mødtes på Ballerup Bibliotek, er vi nu 34 medlemmer. Man kan roligt kalde klubben en succes.

Det har fra klubbens start været et stort ønske for os, at vi både skal være et godt sted at blive introduceret til backgammon som tankesport, men at klubben samtidigt skal være kendetegnet ved et godt socialt sammenhold.

En klub kan også blive for stor til at kunne opfylde disse ønsker. Samtidig er der en helt praktisk begrænsning på, hvor mange vi kan være i AktivCenter Ballerup.

BMS Backgammon Klub er stadig en åben klub.  Men vi har besluttet at indføre en midlertidig begrænsning for yderligere medlemmer. Det vil løbende være muligt at blive noteret op hos bestyrelsen, hvis man er interesseret i medlemskab af BMS, og vi vil løbende vurdere, om der er åbent for tilgang til den enkelte interesserede.

Da BMS Backgammon Klub er en af de klubber der får sluset nye mennesker ind i miljøet, vil vi naturligvis hjælpe dem vi ikke kan give medlemskab med at finde en anden klub.

På vegne af bestyrelsen i BMS Backgammon Klub

Finn Due Larsen, formand

BMS Backgammon
Deltager med 3 hold i holdturneringen 2023/2024.
BMS Backgammon 1 (2. division Øst A)
BMS Backgammon 2 (2. division Øst B)
BMS Backgammon 3 (3. division Øst B) 

Hjemmebane
Aktiv Centeret
Rolighedsvej 12
2750 Ballerup
40376604

Klubbens kontaktperson
Finn Due Larsen
Mobil: 40 37 66 04
E-Mail:  finn.due@sn.dk

Cafeturneringer
CAFÉTURNERING I BALLERUP vi åbner dørene klokken 18.30, registrering fra klokken 18.45. Kom til tiden, så vi kan sætte turneringen i gang senest klokken 19! Peer Sung er turneringsleder, og konceptet er velkendt: Indskud på en 50'er - taber man sin første kamp, ryger man i consolation. Taber man her, ryger man ud. Vinder man den første i main og taber en af de næste, ryger man også ud. Alle er garanteret mindst to kampe. Der er præmie til vinderen og nummer to i main og til vinderen i cons.
Vi holder så vidt muligt turnering første onsdag i måneden kl. 18.45 – med forbehold for ændringer. Hold øje med turneringskalenderen.
Se omtale i DBgFs turneringskalender

Denne side redigeres af Sekretariatet. Ændringer sendes til info@dbgf.dk

 

DBgF.dk – Backgammon.dk – Dansk Backgammon Forbund